Godset Header
Tid: 20:e Juli 14.00 - 23.00 
Plats: Södra Planteringen i Simrishamn

För fjärde året i rad blir det rockfestival i Simrishamn!
Affischen för årets festival kan du se här!
Vi är stolta över att presentera vår fjärde festival i rad. Nästa år blir ett 5-årsjubileum som förhoppningsvis så småningom kan läsas om i historieböckerna (eller åtminstone i YA ...).

Detta år, 2013, bjuder vi som vanligt på gott och blandat. Från stämningsfull singer/songwriter-stuk till vild rock'n'roll. Har vi en jäkla röta blir det vackert väder så att allt det goda kan avnjutas från lämplig sittplats i det gröna gräset. Ni som har varit med förr vet att det är en självklarhet att ta med regnrock eller åtminstone ett stabilt paraply. Välfylld picknickkorg kan också vara trevligt att ha med sig även om en matvagn som säljer allehanda snabbmat kommer finnas på plats. Ett partytält kommer att finnas som man kan skula under ifall väderdjävularna bestämmer sig för att ha fest samma dag. Dock inte plats för hela den enorma publik som väntas ...


Frivillig entré som vanligt. Men vi blir glada om ni lägger en gåva i insamlingshinkarna för att stödja framtida arrangemang. 
 Det går även att stödja godsetfestivalerna genom att sätta in en slant på plusgirokonto: 165 99 90-4 (skriv ditt namn som meddelande så vi vet vem vi skall tacka!)

>>För er som åker till Godset 2013 från Malmö och har tänkt ta tåget dit, här får du ytterligare anledning till att göra det. Tåget som lämnar Malmö central kl 11:08 den 20/7 kommer ha en vagn som vi kallar för Godsvagnen där det bjuds på underhållning på väg mot Simrishamn och Godset 2013.
På tåget kommer Rasmus Alkestrand spela sitar, Niklas Hansson kommer göra något som vi inte vet vad det blir men som garanterat blir lysande och sist men inte minst så kommer The Bandettes spela.
 
Band och artister som är bokade till årets Godset-festival (OBS! EJ Spelordning!):
Johan Weitner
Apa State Mental
Mats larsson
Brun Dill
Lotta och Måns
Pestens Tid
VA
Sofia Härdig

Klicka på bandnamnen för en kortare presentation av bandet/artisten samt få länkar till deras musik. Andra nyttiga länkar som har med festivalen att göra hittar ni underst.

Spelordning: Ca 14:00 Mats Larsson Ca 15:00 Johan Weitner Ca 16:15 Lotta Wenglén & Måns Wieslander Ca 17:45 Pestens Tid Ca 19:00 Sofia Härdig Ca 20:15 Va !? Ca 21:30 Brun Dill Ca 22:15 Apa State Mental

OBS: Orange Apple som är utannonserade på första tryckningen av affischen har fått förhinder och tyvärr tvingats ställa in.

 Årets affisch är gjord av Anders Wieslander, theverybestof.